Колеги,сериозен проблем ми изникна на новозакупената ми 164-ка!Тъкмо я прибрах в нас и реших да навия волана до край на ляво и на дясно и като го задържах леко в крайно дясно хидравликата умря.Няма я!Сега като въртя се чува някакво съскане но волана е много тегав.Като погледнах имаше леки пръски масло над ремъците!
Знам че не се държи докрай,но съм чел че ако не е наред ще избие като задържиш и затова реших да пробвам и слава богу че не ми стана някъде по път!
П.С Погледнах в казанчето и видях че си има течност до горе и червенее(би следвало да е наред).Няма течове за сега по помпа и по рейка(от долу не съм гледал),ремъка си е здрав.
Помагайте че нямам идея от какво може да е!Ако се окаже помпа колко ли ще струва при италиянеца.Колата е 93г. междинната версия с новия мотор като на Супер-ите!
Знам че не се държи докрай,но съм чел че ако не е наред ще избие като задържиш и затова реших да пробвам и слава богу че не ми стана някъде по път!
П.С Погледнах в казанчето и видях че си има течност до горе и червенее(би следвало да е наред).Няма течове за сега по помпа и по рейка(от долу не съм гледал),ремъка си е здрав.

Comment